Proizvodi

close
sort proizvodi

VELIKA KNJIGA O ZDRAVLJU

Šifra artikla: 001660

VELIKA KNJIGA O ZDRAVLJU

Šifra artikla: 001660

Kategorija: Zdravlje-medicina

Pozovite za količinu



13,000.00 RSD

Cena 2,860.00 RSD

(Cena za 0.00 )

Ušteda: 10,140.00 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Uvek korisni pregled zdravlja, nege i medicine, Velika knjiga o zdravlju je svojevrsni naslednik nekada slavnih Lekara u kući. Savremeno koncipirana, oplemenjena mnoštvom izuzetnih fotografija, tabela i dijagrama, ova knjiga pruža mnogobrojne i korisne savete i uputstva za zdravo življenje, napisane jednostavnim i razumljivim rečnikom. Teme i sadržaj prate aktuelno okruženje i pružaju odgovore na brojne izazove i probleme savremenog života .

U prvih petnaest poglavlja Velike knjige o zdravlju, koje je napisao jedan od najpoznatijih svetskih stručnjaka za lekovito bilje, opisane su najčešće bolesti, njihovi uzroci i načini lečenja primenom alternativne medicine, fitoterapije, helioterapije, hidroterapije i dr. Naredna poglavlja posvećena su ishrani, posebno dijetama, korisnosti fizičke aktivnosti, što sve zajedno jasno pokazuje da je reč o knjizi koja je potrebna svakom domu.

  • Broj strana: 994
  • Format: 19 x 26
  • Povez: Tvrd
  • Pismo: Latinica

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • links keyboard_arrow_right
  • check
    check
  • akcija - 0 % links
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam