Proizvodi

close
sort proizvodi

HRONO KUVAR

Šifra artikla: 000660

                                Akcija - 20%
Besplatna dostava

HRONO KUVAR

Šifra artikla: 000660

Kategorija: Kuvari

Pozovite za količinu



6,500.00 RSD

Cena 5,200.00 RSD

(Cena za 0.00 )

Ušteda: 1,300.00 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Hrono dijetu – ili tačnije, hrono ishranu – osmislio je pre mnogo godina doktor nutricionista Alen Delabo; on je i tvorac njenog imena. Pod istim nazivom prezentovani su otad i neki drugačiji pristupi ovoj vrsti ishrane, kao varijacije osnovne ideje o rasporedu namirnica po satima. Takva predstava o ishrani – da određene namirnicemtreba jesti u određeno doba dana – veoma je stara i prepoznajemo je čak i u narodnim mudrostima, ali dr Delabo je taj koji ju je na naučnim osnovama sistematizovao i dao joj ime. Kod nas je ova dijeta stekla veliku popularnost zahvaljujući dr Ani Gifing i njenom Centru za preventivnu medicinu i hrono ishranu. Zahvalnost dugujem svakom ko je doprineo razvoju ovog načina ishrane. Da nije njih, ne bi bilo ni ove knjige.

Na internetu nalazimo različite informacije o hrono ishrani, što je sasvim prirodno kad znamo da se njome bavi sve veći broj stručnjaka. Zato želim da naglasim da je na svakome izbor određene „varijacije“ ove dijete; takođe, podsećam na to da je moja knjiga samo zbirka korisnih recepata koji se mogu upotrebiti praktično u svakoj verziji hrono ishrane, pomoćno sredstvo koje će vam olakšati izbor jela. Podrazumeva se da je kod svake dijete, pogotovu ukoliko imate nekih zdravstvenih problema, poželjno, čak ponekad obavezno da zatražite mišljenje i savet stručnog lica. Zato recepti dati u ovoj knjizi nisu zamena za savet doktora, niti su priručnik o hrono ishrani, ali kako svi sadrže zdrave i prirodne namirnice, verujem da će biti upotrebljivi svakome ko drži do svog zdravlja.

Autor: Jadranka Blažić

Žanr: Kuvari

Format: 210 mm x 270 mm

Broj stranica: 496

Pismo: Latinica

Povez: Tvrdi


go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • links keyboard_arrow_right
  • check
    check
  • akcija - 0 % links
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam