Proizvodi

close
sort proizvodi

DOMAĆIN - STEFANI MAJER

Šifra artikla: 001270

                                Akcija - 50%

DOMAĆIN - STEFANI MAJER

Šifra artikla: 001270

Kategorija: Beletristika

Na stanju

Stanje: 1



1,400.00 RSD

Cena 700.00 RSD

(Cena za 0.00 )

Ušteda: 700.00 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

U ovoj mešavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto telo. Zemlju je okupirala vanzemaljska rasa Duša, koja zaposeda ljudska tela i briše njihove ličnosti.

Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaećena i njeno telo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju poreostalih pripadnika pokreta otpora. Međutim, bitisanje u ljudskom telu i ljudskom umu nije ni nalik bilo čemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da Melani nema nameru da se preda bez borbe - umesto da joj pruži željne informacije, ona Lutaličin um ispunjava sećanjima na voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvek u bekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za tim istim čovekom, koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti nateraju lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, one će krenuti u opasnu i neizvesnu potragu za muškarcem koga obe vole.

Format:  230X140 mm

Br.strana:  418

Tvrdi povez

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • links keyboard_arrow_right
  • check
    check
  • akcija - 0 % links
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam