Proizvodi

close
sort proizvodi

KRPAR,KROJAČ,SOLDAT,ŠPIJUN - DŽON LE KARE

Šifra artikla: 001260

                                Akcija - 25%

KRPAR,KROJAČ,SOLDAT,ŠPIJUN - DŽON LE KARE

Šifra artikla: 001260

Kategorija: Beletristika

Na stanju

Stanje: 1



800.00 RSD

Cena 600.00 RSD

(Cena za 0.00 )

Ušteda: 200.00 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Ovo je jedan od najpoznatijih špijunskih romana u poslednjih nekoliko decenija, a 2011. je uspešno ekranizovan istoimenim filmom sa Garijem Oldmanom u glavnoj ulozi. 

Stari načelnik britanske obaveštajne službe, koga su svi znali pod nadimkom Kontrolor, mrtav je, a mlade snage su preuzele rukovođenje Službom. Kad se zakomplikuje situacija sa sovjetskom špijunkom koja želi da pobegne, jedino rešenje je da pozovu Džordža Smajlija, penzionisanog špijuna. Smajli je atipičan junak, debeljuškast, naizgled mlitav i nezainteresovan, žena ga je nedavno ostavila i naveliko troši njegov novac s ljubavnikom. Ipak, njegovo istinsko poznavanje špijunske igre i sjajan um postaju jedina sredstva koja britanskim obaveštajcima preostaju u borbi s krticom u svojim redovima. Oslanjajući se samo na svoje intelektualne moći i mali krug lojalnih saradnika, Smajli otkriva da se iza zavere skriva njegov najveći neprijatelj - šef sovjetskih špijuna, Karla. Sad još treba postaviti zamku i uhvatiti krticu... Ovo je jedan od najpoznatijih špijunskih romana u poslednjih nekoliko decenija, a 2011. je uspešno ekranizovan istoimenim filmom sa Garijem Oldmanom u glavnoj ulozi.


Format: 200X130 mm

Br.strana:  380

Meki povez

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • links keyboard_arrow_right
  • check
    check
  • akcija - 0 % links
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam